Diensten

Communicatie wordt steeds belangrijker, het aantal media en kanalen – print en online – steeds talrijker. Met de juiste selectie kan je super succesvol zijn en superscherp getarget veel mensen bereiken. TwitterTante regelt dit voor je.

Content planning en communicatiekanalen & strategie

We beginnen gewoon bij het begin, namelijk: wat wil je communiceren, om welke boodschap gaat het? Om dit te kunnen bepalen is het belangrijk om te weten wie je doelgroep is, hoe je wilt overkomen op de doelgroep en wat je ze wilt vertellen. TwitterTante helpt je daarbij en zorgt op basis van deze gegevens voor een PR-planning en strategie voor al je communicatie kanalen.

Twitter management

Content die via TwitterTante wordt aangeboden wordt verzonden naar een zorgvuldig geselecteerde doelgroep van mensen en media die daadwerkelijk geïnteresseerd is in het onderwerp waarover we communiceren. Onze manier van communiceren is vooral: Twitter, via uitgelichte tweets, waarbij de ontvanger de mogelijkheid heeft een keuze te maken. “Open ik de tweet wél of niet?” Bekijk hier de werking en krijg een impressie van de Twittertante PR tool.

Community management, rapportage en next steps

Twittertante houdt precies in de gaten hoe de reacties en resultaten zijn van hetgeen we voor je hebben gecommuniceerd. Was er interactie? Wat heeft het opgeleverd, wat ging goed en wat kan er beter?

%d bloggers liken dit: