Over

Social media heeft een enorme toegevoegde waarde. Of het nu gaat om het verspreiden van informatie, contact met je klanten of het vergroten van je naamsbekendheid, het gaat tegenwoordig voor een belangrijk deel via social media. Veel bedrijven hebben alleen de tijd, zin of kennis niet om hier ook echt iets mee te doen…

We vertellen jouw doelgroepen via de media over je product, dienst en bedrijf. We helpen om je verhaal over leuke nieuwswaardige feiten, positieve initiatieven, kansrijke ontwikkelingen en relevante trends helder over te brengen.  Het commercieel communiceren van je boodschap, dat is ons specialisme.

Wat Twittertante uniek maakt is dat dit gerealiseerd wordt met behulp van Twitter. Data wordt inzichtelijk gemaakt van waar, wanneer en door wie jouw boodschap is gelezen en gedeeld. Overige social media als Facebook en Linkedin die door de Twitterboodschappen betrokken worden bij jouw verhaal genereert ook waardevolle data die hierbij uiteraard is inbegrepen. Lees hier meer over hoe we dat ook voor jou kunnen doen.

We staan altijd open voor een oriënterend gesprek, een afspraak is zo geregeld!

%d bloggers liken dit: