TwitterTante zoekt kennis met jeugdige, pittige slimmerik!

TwitterTante.com is op zoek naar een onafhankelijk en analytisch denkende stagiaire, die ons kan helpen deze start up van dit bedrijf-in-wording naar een volgend niveau te tillen.

TwitterTante communiceert vooralsnog middels Twitter berichten richting vloggers, bloggers en journalisten via de mysocialdatabase.com tool. Dit gebeurt door websitecards te sturen als uitgelichte tweets. Het is de bedoeling hiermee reuring rond een product, merk of dienst te creëren bij wijze van nieuwe vorm van public relations; Smart marketing PR dus. Een en ander resulteert in veel data die we willen vertalen naar toegevoegde waarde voor de klant.

We zijn zelf praktisch en doelgericht van aard en dus op zoek naar een analytische geest, die ons kan helpen de data die we vergaren te verklaren, zodat we deze kunnen gebruiken voor rapportage en communicatie richting (potentiële) klanten. We willen daartoe graag een template (laten) ontwerpen hoe die rapportage te doen (welke parameters), waar we die informatie vandaan krijgen (met tools als twitonomy.com en audiense.com) en wat de klant graag zou willen zien (misschien wel infographics?).

Ook willen we daarom field research doen en checken welk type klant past bij TwitterTante en onderzoeken hoe (op basis van welke data) we de klant kunnen informeren en overtuigen over de voordelen ervan. En hoe deze (de klant dus) uiteindelijk graag de rapportage zou ontvangen.

De stagiaire draait ook mee met de pilots en verzendt dus de persberichten per Twitter om de input goed vast te kunnen leggen (evt A/B-testing), zodat we aan de hand daarvan de output kunnen onderzoeken.

Twittertante is onderdeel van Fair Focus Communicatie, gevestigd op de Amsterdamse Stadhouderskade, er werken circa vijf personen (freelance en full time). We hebben een passie voor communicatie, zijn enorm ervaren in old school PR en nu van plan de volgende stap in PR te lanceren.

Het is een uitdagende rol waarin de stagiaire veel kan bepalen over de te nemen richting, op welke doelgroepen te focussen, hoe te optimaliseren op basis van de verkregen data en hoe reportages naar de klant toe eruit gaan zien. Derhalve iemand die onafhankelijk is en over analytische vaardigheden beschikt.

Bel 020 26 10 727 of mail Annelies@Twittertante.nl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: